Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Amerikai egyetemről/egeszségüg...

Amerikai egyetemről/egeszségügyről szeretnék többet tudni. Mit érdemes észben tartani? Nemrégiben kezdtem itt az egyetemet egy Technical College-ben és jól jönne egy-két tanács.

Figyelt kérdés

Igazából még csak a General Educationnél tartok, ami vagy két évbe is beletelhet, hogy meglegyen, viszont szeretnék később egészségügyben elhelyezkedni. Van itt olyan akinek sikerült? Még nem választottam pontos szakot, ősztől kell majd választanom, amikor felveszem az új óráimat.

Bármiféle tanács/tapasztalat sokat segítene! Köszönöm!

ma 04:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Why don't you ask some local folks who - perhaps - know the American system much better than we do here in Europe?
ma 05:58
 2/3 anonim válasza:
i gotta agree with the first one.. how are we supposed to know
ma 06:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Elképesztően okosak vagytok, hogy leírtok B1 szinten angol mondatokat, de a gyakori kérdések még mindig magyar. Nyilván, ha külföldre akar kimenni a kérdező, akkor tud angolul, magyarul is meg lehet fogalmazni nyugodtan.
ma 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!