Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » H vegyem magam barmire is ra?

H vegyem magam barmire is ra?

Figyelt kérdés
egyszerűen semmihez sincs kedvem, nincs kedvem felkelni elinduni az iskolaba, nincs kedvem tanulni, nincs kedvem emberekhez, lassan lassan mar élni sincs kedvem.És ez nem ilyen atmeneti allapot..több éve ez van mar.Legszívesebben egésznap a sötét szobaban feküdnék és aludnék:(
2013. febr. 24. 22:20
 1/3 anonim válasza:
én is így vagyok ezzel, átérzem a helyzeted, sajnos én sem tudom a választ..
2013. febr. 24. 22:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Gyakszizni b+ hogy sikerült ????? :)
2013. febr. 24. 22:21
 3/3 Márciuska ***** válasza:

Tudom, hogy rosszul hangzik, de próbáltál megkérdezni egy orvost? Esetleg kereshetnél ilyen problémával foglalkozó weboldalakat. Lehet, hogy ez valami depresszió-szerűség, de lehet az is, hogy vitaminokat kéne szedned, vagy több cukrot. Az is lehet, hogy a jó levegőn lenni is segítség lenne. Nem tudom, városi vagy-e - falun ez egyszerű, kifekszek a fűbe a mogyórófa alá, és kész. A szabad levegőn az ember egész máshogy érzi magát.

Nincs senki olyan ismerősöd, aki foglalkozna veled? Olyasvalakire gondolok, aki szeret, és akit te is szeretsz, lehet az testvér, szülő, barát, barátnő... Ha ilyesvalaki közelében vagy, és az illető őszintén foglalkozik veled, az talán ki tudna rángatni.

Még ha nem érdekel is semmi, próbálkozz! Hátha felébred benned az érdeklődés valami iránt. Ajánlanám a sportot, lehetőleg szintén a szabadban, fuss vagy biciklizz! Ez olyan anyagokat termel a szervezetedben, ami esetleg felrázhat.

Remélem, segít valamelyik!

2013. febr. 25. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!