Hogyan vegyem rá? bővebben lent.
Egy faluban lakok .. 7.-es vagyok..
nem mondanám magam fajgyűlölőnem de ami itt folyik az nagyon komoly.. a ciganyok összevertek egy fiatal srácot..8-an voltak egy ellen . ... az iskolaba mindennap csak kifognak valakit elvernek . félek felmenni.. honnan tudjam hogy nem én leszek a következő? és hogy nem vernek e korhazig? egy egy ellen oké földre tenném de könyörgök ... bandába?!
Szeretném Anyut rávenni hogy irasson át a legközelebbi 10 km-re talalhato suliba..
de felek nem sikerülne..pedig oda jár az a srác aki tetszik.. és valaki tudna segiteni amivel rávehetem anyut hogy átirassan??? :/
13/L
"pedig oda jár az a srác aki tetszik"
Valld be! Ez a fő indok, csak kell valami körítés. :-))
Nem mondom hogy nem..
de a srácnak nem én tetszek tehát mindegy..:/
de nem..komolyra forditva felek!!
Miért? Gondolom csak nem szeretnék a szüleid, hogy minden napod rettegéssel teljen.
Egyébként ilyenkor olyan gondolatok fordulnak meg a fejemben, hogy mit csinálnék az ilyen tetves cigányokkal, hogy pfúú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!