Szeretnék egy sztárnak rajongói levelet írni de, hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
Van egy Amerikai sztár akinek szeretnék egy rajongói levelet írni. Azt szeretném, hogy ő válaszoljon rá:)Mi írjak bele? Nem arra gondoltam, hogy írok egy balladát de nem is egy egyszerű szöveget szeretnék írni. Az illető nem játszott eddig olyan sok filmbe szóval ne egy olyas valakire gondoljatok mint Justin Bieber aki megszakad a rajongói levelektől. Szerintetek lehetséges az, hogy ő válaszol a levelemre? Mit írjak bele? Van ötletetek?2013. febr. 24. 20:16
1/2 anonim válasza:
Ne írj semmit, mert ku*vára nem jut el hozzá.
Egyszerűbb küldeni magadról egy meztelen képet
2/2 anonim válasza:
Tudom hogy már nem aktuális..de igen is megéri...azaz szerintem :) küldtem Johnny Deppnek egy rajzot amit dedikálva visszaküldött...nagyon jóérzés és megéri várni :-D Azt írd amit gondolsz róla .mit szeretsz benne stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!