Kit neveznél sztárnak? Segítünk az újságíróknak?
Figyelt kérdés
2012. okt. 12. 04:06
1/5 anonim válasza:
Névre vagy kíváncsi, vagy kvalitásokra?
2/5 anonim válasza:
Nekem sztár volt a Beatles, Fredie Merqurie, Madonna, Mel Gibson, stb. Ma már nem sztár Lindsay Lohan, Paris Hilton, stb nimandok. Magyarországon nem lehet senki sem sztár, mert a sztár olyan opusz, aki elérhetetlen magasságokban mozog, tehetséges és egy számunkra csillogó világban él. A MAgyar sztárok a magyar valóságban tudnak csak sztárok lenni, de egy sztár igazából világviszonylatban sztár. Sztár az, akit tökéletesnek látunk. Ma már azért nincsenek sztárok, mert tudunk a magánéletükről mindent. Amig nem tudtam minden rezdülésükről, addig hittem, hogy tökéletesek, de hogy mostmár mindent tudunk róluk, olyanok, mint bárki más. Na jó, azért többek, mint mi, mert tehetségesek, de régen lejöttek a piedesztálról és el is tűnt azáltal a csillogásuk, hogy úton útfélen irnak róluk. A mai fiatalok, mivel közénk hozta a bulvár a sztárokat, elhiszik, hogy ők egyek közülünk, és igy önkritika nélkül képzelik magukat ők is sztárnak, mennek tehetségkutatókba. Pedig az igazi sztár tehetséges, évtizedekig teljesitményt tud nyújtani és világszinten hires.
5/5 anonim válasza:
Ariana Grande Victori Justice Elizabeth Gillies
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!