Segitseg szar az egesz eletem?
Jaj, ne mondj ilyeneket. Semmi probléma nincs veled. Ez ennyi idős korban normális nekünk. Próbáld meglátni a szépet magadban és a külvilágban is. Menj sétálni sokat, esetleg fuss a szabadban (ez a lelkednek is jó és a testednek is)! Nekem elhiheted! ;)
Ne várj hirtelen gyökeres változást! Először csak a nézőpontodat változtasd meg picit. Nekem a futás sokat segített, pl. könnyebben koncentrálok, a közérzetem is jobb, stb.
Az életet nem bírni kell, hanem élni. Olvass sokat! Ne gondolkozz olyanokon, hogy nem bírod, vagy ez nehéz... nem fogok hazudni, nehéz megtalálni a helyed, de ne add fel! Én ha rosszul érzem magam, csak a Napra gondolok, ahogy kisüt a felhők közül. Utat tör magának. Neked is adjon erőt! Tudom, milyen nehéz, én is átmegyek ezen. Ne felejtsd el, hogy fontos vagy a családodnak és a körülötted lévőknek. Még akkor is, ha hangosan nem mondják ki mit gondolnak. Én is veled vagyok, szóval fel a fejjel, mozdulj ki és nézd az élet legnaposabb oldalát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!