Oscar Pistorius: Szerintetek bűnös vagy sem?
Figyelt kérdés
2013. febr. 21. 17:27
1/5 anonim válasza:
Szerintem teljeségel bűnös ugyanis aki egyszer már rá lő egy emberre azt hallja ordítani, a golyó ugyanis eltalálta Pistorius feleségét és nem hiszem el hogy az a nő nem nyögött fel vagy sikoltott egyet!!!
2/5 A kérdező kommentje:
Igen,az a fura,hogy miért kellett négyszer lőnie...De viszont,ha meg bűnös,akkor miért próbálta megmenteni az életét?Nem hiszem,hogy megtervezte előre a betörős sztorit...
2013. febr. 22. 15:14
3/5 anonim válasza:
Dél Afrikában elég vad állapotok uralkodnak,rablás gyilkosság nagyon gyakori.Majd mindenkinek van fegyvere a fehér farmerek gyakran szántanak automata fegyverekkel a hátukon.Ha valaki betöröt észlel akkor ledurrantja mielött az intézné el öt.Tehát bum-bum-bum-bum négyszer az ajtón keresztül,a delikvens nem nagyon fog sóhajtozni vagy rikoltani.Ha én lettem volna ilyen helyzetben azért megkérdeztem volna hallo ki van ott,és csak akkor löttem volna ha nincs válasz.Mindenesetre P. vallomása elég gyenge lábakon áll de nem szabad itélkezni csak ha egyértelmüen bizonyitott a vád.
4/5 anonim válasza:
Lehetséges, hogy paranoia betegségben szenved.Az ilyen kóros képzelődés is vezethet azonnali, megfontolatlan lövöldözéshez.Egy ilyen beteg még attól is összerezzen, ha köszönnek neki.
5/5 anonim válasza:
Ki tudja? Kevés az infó, és az ügy egészét biztosan nem fogják nyilvánosságra hozni. De ha megkezdődnek a tárgyalások, akkor többet is megtudhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!