Vannak itt SzJG olvasók? (SzJG=Szent Johanna Gimi) Ki hol tart? Kedvenc rész? Mennyit olvastok egy nap? Kedvenc szereplő? Kedvenc tanár? Ki megy majd a dedikálásra? Én már nagyon várom! Ki hány évesen kezdte olvasni? Válaszokat légyszíves!
Szia:)
-Már naon várom a nyolcadikat 5X olvastam végig min1iket és most olvasom 6odjára a sorozatot, 5. résznél tartok
-Egy nap egy fél könyvet
-Fúú: Mindegyik próbálom leszűkíteni:
Reni és Cortez összejön, Kiderül hogy Dave és kinga járnak, Kinga és Zsolti járnak, Máday vs. Légy, Petőfi, Beszólások, Poénoook Muhahahahaaaaa
Top1 Ricsi+Virág járása kiderül, Ricsi védi Virágot, Le akarja fejelni aki csak Virághoz közelít, Ricsi+Dorián bunyó És a favourit!!: Virág megbukott matekból és Kinga megérdezi, hogy át tud-e majd menni, mire Virág mondja hogy fogadtak mellé egy matektanárt,Ricsi:Akit majd először megnézek megamnak! Virág: Ajj, már egyetemista lány, Zsolti: Akkor majd én nézem meg magamnak!
-Vááá mindenki, de leginkább Virág és Ricsiii!!!!! Luv 4eveeer
-Máday, Gondos 4eveer Gondos olyan őrült egyszerűn csak átlép két tananyagot a hülye
-Nem tudok menni a dedikálásra, nagyon messze lakok :(
-11 évesen kezdtem el olvasni, azóta csak 12 vagyok, de remélem nem ciki...
Sziasztok!
Én most nemrég fejeztem be a szjg 7 részét és alig várom a 8 részét!
A kedvenc részem az amikor robinak az a feladata az utolsó évben a szjg-ben hogy torlaszolja el az ajtót egy órára és ne engedjen be egy tanárt se.
Kb 100 oldalt olvasok 1 nap.
Kedvenc szereplőm:Reni
Kedvenc tanárom:Kardos
Sajnos nem tudok elmenni a dedikálásra!
És én 13 évesen kezdtem el olvasni a szjg-it!
Sziaa:)
Kedvenc részem az utolsó osztálykirándulás és amin nagyon sírtam amikor Reni megy el Párizsba és Kinga és virág elmennek hozzá.
A 4. részt 1 nap alatt olvastam ki.
Kedvenc talán Ricsi, Kinga
Kedvenc tanárom Haller, Kardos, Máday
nem tudok dedikálásra menni.
14 vagyok. kb 1 hónapja kezdtem és végeztem vele rá 2 hétre.
- én már elolvastam
- attól függ mennyit kell tanulni/van-e kedvem olvasni kb 50 oldal is lehet vmikor
- Cortez, Ricsi, Dave, Zsolti
- Máday, Gondos, Tölgyessy
- én nem hiszem h megyyek
- 12 évesen kezdtem el olvasni
28-as vagyok... a kedvenc részeim:
- dec. 20.
- dec 31. (3. kötet)
- Gábor beszéde
- a tánc (talán szalagavató)
- és ami nincs benne a könyvbe de nekem sztem naon tetszene: a Zsolti balhéja :D
Szia!
Én nem olyan rég kezdtem el, kb. az első rész felénél tartok. Nagyon tetszik eddig, attól függ mennyit olvasok, hogy mennyire vagyok fáradt mennyire van késő. Igazából az ilyen jutalom nekem a nap végére (lelki felfrissülés) Lehet, hogy a Harry Potter után ez lesz a kedvenc könyvem. Ez is izgalmas viszont nem bonyolultak se a szereplő se a cselekmény. Olyan mindennapi. És IMÁDOM a humorát.
-kedvenc szereplőm: hát eddig mindenkit bírok, de mondjuk kiemelném Arnoldot : )
-kedvenc tanárom nem igazán van.
-a dedikálás... Huhh hát én már voltam és.. Na az volt hogy én az előző nap kezdtem el olvasni a barátnőmnél és velük mentem dedikálásra. Csak hogy nem volt könyvem. Úgy volt, hogy majd ott veszünk (természetesen első részt) és persze, hogy nem volt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!