"Mereana mordegard glesgorv a yuotuble szelleme? Létezik? :D
Figyelt kérdés
Kerestem yuotubon de nem találtam -_-2013. febr. 19. 14:58
1/10 anonim válasza:
2/10 A kérdező kommentje:
Köszi megnéztem de nem értem hogy az milyen mosoly a végén? :DDD
2013. febr. 19. 15:03
3/10 Kováts Bianka válasza:
Az sztem azért van ott,az a mosoly, h mindenkinek nyugtalanító érzése legyen. Elküldöm az első 20 mp-t ha érdekel; http://www.youtube.com/watch?v=inly68KgOcs
4/10 Kováts Bianka válasza:
ja bocsi nem olvasam h megnézed :D
5/10 anonim válasza:
A csávó létezik.Eredeti neve:Mike Shemrihen
6/10 anonim válasza:
na gyerekek már megint.
valami hülyeség
7/10 anonim válasza:
Hali! Richárd vagyok, egy a Youtube magyar szerverének működtetői közül. Igen ez a videó elég nagy kérdés az embereknek de elmondom a történetét. Hallottál már arról, hogy például egy Vlogos abból szerzi a pénzét hogy vlogol? Mivel a Youtube minden videóért fizet amit feltöltesz, persze ha előtte leszerződtetsz velünk vagy látjuk, hogy tehetséges vagy a videózásban. Nos az emberke aki ebben a videóban szerepel innen szerez magának pént. Így már ésszerű nem? Mert melyik hülyét érdekelné ez a videó ha nem lenne hozzá történet. Egyszerű pénzcsinálás és nem kell beszarni tőle. A youtube próbálta törölni a videót Emberek átverése és/vagy a hazugság kitalálása miatt de nem törölték. Én már láttam a videót és nem gáz. A hang idegesít amit tompítottunk néhány videóban de semmi több. A csávó ezt maga sem gondolta komolyan, hogy emberek hallnak meg a videóitól. De vannak még ilyen Youtube legendák. Főleg a slendermen-es XD Az tetszett. Ha egy videótól egy ember is meghal és ez a Youtube fülébe jut az a videót folyamatos ellenőrzés alatt tároljuk és töröljük. Onnantól kezdve senki nem tudná felrakni.
8/10 anonim válasza:
Az utolsó vagyok "Richárd" ha kérdésed vagy kérdésetek vannak a youtubról vagy az itt említett videóról azt ide leírva vagy privátba is megkérdezhetitek vagy írhattok az email címemre: derek.frost.westbrook001@gmail.com
És komolyan ne szarjatok be a videótól a végig nézők és egyben élők aránya jóval több mint az ettől elhalálozóké :D
9/10 anonim válasza:
Szia Richárd!
Az Username666-ről mit tudsz?
Szerintem az csak egy vírus, nem? :)
10/10 anonim válasza:
Hali "Richárd" vagyok ismét. Hát az a videó egy easter egget tartalmaz. Nem vírus nem árt csak idegesítő [link] Sok easter egget lehet csatolni a videókhoz. De úgy tudom hogy erre rá kell fizetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!