Kit mentenel ki egy ego hazbol az alabbiak kozul?
Figyelt kérdés
Semelyik nem rokonod, de meg van idod megmenteni, csak az egyiket.
1. 2 hetes baba, apja, anyja el, tervezett gyerek volt, tehat nagyon szeretik, boldogok.
2. 30-as no, 2 kisgyerek edesanyja, ferje el, szeretik egymast, boldogok.
Ezen parameterek alapjan melyikuket mentened, es miert?
2013. febr. 14. 17:20
1/12 anonim válasza:
Szerintem olyankor nem tudsz gondolkozni,amelyik leg közelebb van.
2/12 anonim válasza:
Édes istenem..nincs jobb dolgod?
4/12 anonim válasza:
Ezt a kettőt pont lehet egyszerre menteni, hisz a bébi simán elfér a fél karodban is.
6/12 anonim válasza:
Akit előbb megtalálok. Miért agyalsz ekkora baromságokon?
7/12 A kérdező kommentje:
Te jo eg! Egy film jelenet utan kezdtem el ezen agyalni, abban mindketto meghalt. Nem hiszem, hogy emiatt " beteg lennek". Egyebkent nem tudom ismerik-e a "kedves" hozzaszolok az oldal teljes funkciojat, de nem muszaj am minden egyes kerdesre valaszolni. Jobb oldalt tovabb lehet gorgetni, ha nem tetszik. Tisztelettel.
2013. febr. 14. 17:29
8/12 anonim válasza:
Most mit vagytok kikészülve? Feltett egy kérdést. Ha akarsz rá válaszolni válaszolsz, ha hülyeségnek tartod kihagyod. Ez csak egy sima kérdés, nyugodjatok meg...
9/12 anonim válasza:
Imádom az ilyen agyament kérdéseket... éles helyzetben azt menti az ember előbb, akire előbb rátalál... és kész. Ugyanis fogja, és elindul vele kifele az égő házból, nem otthagyja és tovább keresgél, hátha esetleg van még benn más is...
10/12 anonim válasza:
Éles helyzetben senkinek sem a pedigréje fog eszedbe jutni, hanem annak segítesz, akit éppen érsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!