Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit válaszoljak a srácnak...

Mit válaszoljak a srácnak (IGEN. NEM)?

Figyelt kérdés

TÖRTÉNET:

Tavaly nyáron sikerült megismernem egy srácot ! Először csak VÉLETLENÜL írtam rá facebok-on ! De másnap meglepően vettem észre , hogy ő írt rá m elsőnek :) Kezdtem beleélni magam , hogy esteleg lesz ebből valami .... de semmi :( Kicsivel később egy bulin összefutottam vele .... és elhívott táncolni . ! Tisztára bezsongtam :D *féltem* :D Táncoltunk .. táncoltunk...táncoltunk !! (a lényeg , hogy azt a bulit SOHA nem fogom elfelejteni ) !! Harmadnap elhatároztuk a barátnőmmel , hogy kicsit kimegyünk sétálni a rétre :) Jó ötletnek is tűnt egészen addig még szembe nem találkoztunk azzal a sráccal és egy lánnyal aki vele volt :\\ Tisztára össze voltam zavarodva .... és a srácon is láttam , hogy rosszul érezni magát.. :\\ !! Aznap este elkezdett magyarázkodni nekem neten , hogy nincs semmi közte és a lány között !!! Majd elhívott egy úgymond "randira" !! Elkezdtem abban bízni , hogy esetleg lehetne köztünk valami .. és volt is egy kis csók ! Mikor megint összefutottam vele .. rám sem nézet .. inkább úgy tűnt kerülne engem :( Most meg megkérdezte , hogy nem-e kezdhetnénk mindent erőről....

2013. febr. 11. 22:32
 1/2 anonim ***** válasza:
nyugodtan, fiatal vagy még, csak ne feküdj le vele olyan gyorsan :D
2013. febr. 11. 23:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem igen
2013. febr. 11. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!