Miért van az, hogy sok korombeli fiatal srácnak az idősebb nők tetszenek?
Amúgy nekem is, csak azt nemtudom elmagyarázni pontosan hogy miért. Viszont ha valaki szeretne ismerkedni, az irjon bátran ! :)
17/fiú.
Szerintem valami egyszerű tapasztalati oka van. Valami olyasféle, hogy a saját korosztályú fiatal lányokkal volt pár rossz tapasztalat és ezért az érettebb nőkre terelődik a figyelem. Vagy az idősebb nőkkel volt ugyanez esetleg anyukáddal és pótlást keres az illető ösztönösen. Valami ilyen egyszerű dolog lehet a hátterében. Lehet talán hogy pontosan hogy túl kedves az anyuka és a fiatal korosztály ritkán egyezik vele és ezért az érettebb nők felé terelődik a figyelem.
Szóval valami ilyesmi lehet. Szerintem nyiss azért a saját korosztályod felé is. Nyilvánvaló módon találkozhatsz kellemes tapasztalatokkal. Elkerülni se kell az érettebb nőket hanem hozzá még a korodbelieket IS. Sokan vannak hasonlóan és a lényeg inkább hogy azért ne legyen kizárólagos hanem is is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!