Milyen munkát ajánlanátok nagyon jó képű 22éves srácnak?
Figyelt kérdés
Egy eléggé jó képű srác vagyok aki kb céltalan. nem tudom mihez kezdjek csak itthon ülök néha dolgozgatom ezt azt ,de kb semmit nem fizetnek érte..olyan munkát keresek ahol ki lehet használni ha mosolygós jó képű jó fej vagy a vendégekkel emberkékkel! ahol ez előnyt jelent??!! van ilyen munka? ha igen mik azok? de komoly válaszokat szeretnék mert meg akarom alapozni a jövőmet most már,de nem tudom mi érdekelne. ahol tudnám kamatoztatni a személyiségem azt szívesebben is csinálnám!:)előre is köszi:) 22 /F2013. jan. 29. 13:38
2/5 anonim válasza:
lépj az autósok elé és fogd őket perbe
3/5 anonim válasza:
ruha modell, amiket majd katalógusokba tesznek, meg különböző netes oldalakra, pl brands.hu
lehet akár recepciós, mert ott normálisan kell bánni a vendéggel, de így dolgozhatnál valamilyen üzletben! :D mert az jó pont a főnöknek ha mindenkivel kedves, mosolygós és segítőkész vagy.. mint ha mogorva lennél és tapló. :)
5/5 anonim válasza:
milfek nagyon hálásak tudnak lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!