Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valaki kijavítaná a hibákat,...

Valaki kijavítaná a hibákat, ha van benne?!

Figyelt kérdés

Have you ever felt that you hate and love someone at the same time?!

This means something like that when HE made you crying all night. When he was arguing with you all afternoon, because of a stupid thing, but it wasn't important for him. But if it isn't important why were you crying?! Had only one reason. You love him, and you didn't mind the argument's subject, just worried about your relationship. You worried you would lose him...

The next day he said sorry, and asked to forget it. You said we were fine, but why did you lie?! You can't forget. Maybe you forgave, but you've never forgotten.

Now you are sitting in your room and just thinking about it. You are alone, lonely, and you think you can tell it to nobody. You don't want to cry, but some teardrop running down your face. Admit it, it wasn't worth it. You should have been talk it.

Now you still love him, but afarid of he will hurt you again.

2013. febr. 11. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok nagy angolos, de a because után kell az az of?
2013. febr. 11. 21:07
 2/8 A kérdező kommentje:
Because of-jelentése miatt.
2013. febr. 11. 21:09
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor az utolsó sorban elírtad az afraid szót.
2013. febr. 11. 21:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Már feltűnt, de köszi. Más semmi? :)
2013. febr. 11. 21:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Csak találgatok ám. :D kb 3-mas vagyok angolból és érettségin is meg fogok bukni szerintem, de "and you think you can tell" nem maradt ki a "that" szó?
2013. febr. 11. 21:23
 6/8 A kérdező kommentje:
Na ebben én nem tudok soha dönteni, még nyelvvizsgával a kezemben sem. :D
2013. febr. 11. 21:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Az jó :D Amúgy szerintem mindkettő helyes.
2013. febr. 11. 21:34
 8/8 anonim ***** válasza:

Have you ever felt that you hate and love someone at the same time?

This is something like when HE makes you cry all night. When he is arguing with you all afternoon, because of a stupid thing, but it isn't important for him. But if it isn't important why you are crying. Have only one reason. You love him, and you don't mind the argument, just worried about your relationship. You're worried you would lose him...

The next day he says sorry, and says to forget about it. You say we were fine, but why did you lie? You can't forget. Maybe you forgive, but you'll never forget.

Now, you are sitting in your room and just thinking it over. You're alone, and lonely, and you think there's none you can tell it. You're trying to hold your cry, but some teardrops are running down your face. You should admit that, it wasn't worth its while.

And now, you still love him, but you're afraid he'd hurt you again.

2013. febr. 12. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!