Csajozási problma többi lenn?
Figyelt kérdés
az a gond h 12 éves vok és még nem volt csajom nem smaciztam semmi nem volt még max ölelés és már kéne valami..de a legnagyobb gond h 82 kg-vok és 180 cm ez nagyon gáz? pls lányok (is) irjanak2013. febr. 11. 19:23
1/7 anonim válasza:
Mennyiiiiiiiiiii? 12 éves 180 centi? Azta mindenit!
2/7 A kérdező kommentje:
sose voltam alacsony
2013. febr. 11. 19:43
3/7 anonim válasza:
12 évesen nekem az volt a problémám hogy télen nem volt kivel szánkózni, mert mindenki beteg volt. Nem az hogy jaj csajok.
4/7 A kérdező kommentje:
és az mért van hogy csak 1-2 évvel idősebb lányok tetszenek
2013. febr. 11. 19:45
5/7 A kérdező kommentje:
a korombeli csajok rusnyák alacsonyal...a 7.-8.osok szépek
2013. febr. 11. 19:48
6/7 anonim válasza:
Hozzád lehet alacsonyak, de attól még nem biztos, hogy rusnya is. Én is az voltam annyi idősen. Te meg villanyoszlop vagy akkor. Mindenkinek más tetszik.
7/7 A kérdező kommentje:
xd azért nem vok villanyoszlop mer sulyom is van...:D de egyébként sok csunya van...
2013. febr. 11. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!