Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Herby-nek (Deli Péter) van...

Herby-nek (Deli Péter) van valami foglalkozása vagy csak úgy otthon van és csinálja a videóit?

Figyelt kérdés
2013. febr. 10. 21:27
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
hentes én is 95-ös vagyok :D és én is szeretem nézni a videóit nagyon jok! xd
2013. febr. 12. 23:53
 12/30 anonim ***** válasza:
66%

Mióta kiderült, hogy ilyen ritka betegsége van h fél az emberektől azóta már nem eladó egyetlen boltban sem. Egyébként elmondta egy videóban -asszem ugyanebben-, hogy havi 80.000-t keres a YouTube partnerséggel. Neki is egy tonna feliratkozója meg mindene van, mégis csak ennyit keres. Azért keres szegény csak ennyit, mert a YouTube-t ő kereste fel, hogy szeretne csatlakozni. Jó, befogadták, de csak ennyit kereshet. Tirexi meg Szefi meg mindenki alig szerzett hozzá képest feliratkozókat, még is havi 4-500.000Ft-ot keresnek. Kedves felesége, Dia pedig nem talált munkát.

Üdvözlettel a ***** nokedlik felé:Egy igazi

HErBY fan

2013. febr. 13. 20:58
 13/30 A kérdező kommentje:
köszönöm kedves anonoymus ! :D xd
2013. febr. 13. 21:26
 14/30 Hentes95 válasza:
57%

Azért nem keres 4-500 ezreket egyik se..Ha ennyit keresnének akkor Szefi se vette volna fel kölcsönt hogy vegyen 1 TV-t a ps3-hoz Lehet többet keresnek de nem ennyivel.. Peti pedig dolgozott már azóta boltba nem is olyan régen a tőlük nem mesze lévő kisboltba kisegítőként.Attól hogy Agorafóbiás attól még emberek közé kimegy ha kell ;)

Üdv:Hentess

2013. febr. 14. 15:38
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Igaza van Hentesnek,aki nem ismeri ne ítélkezzen róla rögtön hanem nézze végig az "FB Kérdések" sorozatát YouTube-on. Amúgy tuti nem keres Szefi fél milliót. Tirexi ha jól tudom olyan 200-250 ezret havonta de ő még esztergályosként is dolgozik...
2013. márc. 16. 16:45
 16/30 anonim ***** válasza:
60%
Így igaz. Az én válaszomban csak feldühített, hogy ennyi nokedli írogatott ide, azért túloztam el picit, de bocsi érte. :)
2013. márc. 22. 12:22
 17/30 anonim ***** válasza:
88%

Nem keres Szefi vagy Tirexi 100.000-nél többet ha HErBY is csak max ennyit. Amúgy mint nemrég elmondta egy videójában a videózás nem a rendes munkája mert havi 60-80.000 Ft semmit sem ér, mivel ez a pénz elmegy minden alap dologra mint a számlák, rezsi stb. A rendes munkája pedig a neten keresztül van, egy cégnél van mint "logótervező" és hasonló.

Nem is értem hogy gondolhatja valaki hogy a YouTube-ból meg lehetne élni. Talán a nagyok pl. PewDiePie aki annyit keres hogy ne kelljen más munka.

2013. máj. 25. 21:15
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Magyarok közül senki sem tud megélni belőle,még ha valaki egyedülálló is(Tirexi).

De az amerikaiak,angolok simán,akiknek van több millió feliratkozójuk.(PewDiePie,Whiteboy7thst,Captain Sparklez)

2013. máj. 25. 21:28
 19/30 anonim ***** válasza:
96%
utolsó előtti válaszolónak igaza van.Logó tervező a mostani foglalkozása,és persze a yt.ÉS itt valaki említette hogy az élettársának nincs munkája,de bizony van,fagyit árul :D
2013. jún. 9. 21:01
 20/30 anonim ***** válasza:
61%
+ még anyi hogy Magyarországon 100000 Ft felett szerintem senki sem keres
2013. jún. 9. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!