Herby-nek (Deli Péter) van valami foglalkozása vagy csak úgy otthon van és csinálja a videóit?
Van elvégzett szakmája ha jól emlékszem bolti eladó és a videózás ugyan olyan munkának számít a villanyszerelő mivel a keresett pénzből ugyan úgy adózik..Addig nem tudom mi jogon szóljátok meg a másik embert ameddig fele annyit nem tettetek le az asztalra, én nézem a videóit van ami tetszik van ami meg nem..Ő nem azért kezdte el a videózást hogy ebből éljen meg hanem úgymond videó naplót csinált és ha már lehet ezzel pénzt keresni ki ne tenné meg? És ahogy elnéztem egy értelmes választ se kapott a kérdező eddig csak név nélkül jártatták a pofájukat az emberek.. ;)
Üdvözlettel: Hentess
Van elvégzett szakmája ha jól emlékszem bolti eladó és a videózás ugyan olyan munkának számít a villanyszerelő mivel a keresett pénzből ugyan úgy adózik..Addig nem tudom mi jogon szóljátok meg a másik embert ameddig fele annyit nem tettetek le az asztalra, én nézem a videóit van ami tetszik van ami meg nem..Ő nem azért kezdte el a videózást hogy ebből éljen meg hanem úgymond videó naplót csinált és ha már lehet ezzel pénzt keresni ki ne tenné meg? És ahogy elnéztem egy értelmes választ se kapott a kérdező eddig csak név nélkül jártatták a pofájukat az embrek.. ;)
Üdvözlettel: Hentess
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!