Szerintetek mit kezdhetnek a verseimmel?
Figyelt kérdés
Verseket irok, amitket a barataim es az osztalytarsaim hallani szoktak, es nekik nagyon tetszik.Szerintetek mit kene csinaljak, hogy a vilag is megismerje oket?2013. febr. 9. 00:32
1/8 anonim válasza:
Ha pl. megtalálod az elgurult ékezeteidet, akkor próbáld meg közzétenni. Sokat lendítene az ügyön mindkettő.
A prózád nem túl jó.
2/8 anonim válasza:
Először tedd közzé blogban például vagy csinálj nekik honlapot és reklámozd. Esetleg nevezz velük valamilyen irodalmi versenyre.
Persze így még a világ nem ismeri meg, de ha annyira akarod és tudod, hogy sikeres lenne - bár kell hozzá egy kis pénz is - add ki könyvben.
3/8 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat:)
2013. febr. 9. 09:31
4/8 anonim válasza:
Ha van 6-700 ezer forintja 300 példányra, akkor kiadhatja. Első körben jobb lenne irodalmi folyóiratokhoz elküldeni.
5/8 anonim válasza:
Kezdd el publikálgatni őket neten, hátha felfigyelnek rád. pl. [link]
6/8 anonim válasza:
Nem kell hozzá 6-700 ezer ft, egy ismerősöm kiadott már könyvet. Persze attól si függ hány oldalasra akarja. Ő a kis könyveit,színes borítóval természetesen, amik 200 oldalasak darabját 1500ért készítette, de biztos vannak olcsóbb vagy drágább helyek is. Szóval ha egy bizonyos példányszámot ki akarsz adni, akkor egy havi fizetésed részét biztosan rá kell áldozni, de nem éri el a 150 ezer ft-ot sem. Utána reménykedhetsz,hogy veszik és ha sokat nem is keresel rajta, de a kiadások rá megtérülnek.
7/8 anonim válasza:
GeorgeAdamski, az ne zavarjon, hogy könyvkiadóban dolgozom.
8/8 anonim válasza:
én elhiszem neked, nem is kötözködésből írtam, és nem is 300 példányra írtam,hanem úgy 120 körülire. pont tegnap nézegettem, az underground kiadónál így vannak ahogy írtam, akkor értelem szerűen ti drágábbak vagytok.
egyik haverom író, a másik képregény rajzoló,és megkérdeztem őket mennyiért sikerült kiadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!