Tudja valaki, hogy mit kezdhetnék a verseimmel? Van jópár versem, írogatok novellákat is, de úgy tűnik, nincs kereslet az ilyesmire, mit tegyek, hogyan lehetne ebből haszon, vagy legalább valami.
Haszon az sehogy - én is írogatok, és tudom. Örülj, ha megjelentetik! Magyarországon a könyvkiadás csak saját forrásból megoldható, úgy viszont bármit ki lehet adni.
Küldd be a műveidet pályázatokra, az interneten elég sokat találsz. nézegesd a "pályázatfigyelő" oldalt, vagy írd be a google-be, hogy "Verspályázat", kiad jó párat. Különböző folyóiratok szerkesztőségét is megkeresheted az írásaiddal, esetleg kiadókat, pl. az új szerzőket kereső Novum Verlagot. De sokszor a kiadók részesedést kérnek a költségekből, csak hogy tudd...
Az előzőhöz egy kis helyesbítés: annyira nem a költségekből kérik a részesedést, hanem inkább a haszonból :)
Sajna, így van, manapság egy verseskötet kiadása inkább költség, mint haszon, de, ha nem anyagi értelemben gondoltad, csinálhatnál saját honlapot, elküldhetnéd a linkjét ismerőseidnek, megkérve őket, hogy véleményezzék a verseidet, aztán hátha továbbadják. Akadnak még irodalom kedvelő emberek! Ha megcsinálod, nekem el is küldheted rögtön, szívesen olvasom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!