Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ciki elkérni egy pizzériában...

Ciki elkérni egy pizzériában a poharat?

Figyelt kérdés

Németországban "nyaralok" jelenleg! Van itt egy pizzéria, nagyon tetszik egy pohár, és jó lenne ha az enyém lehetne, akár táskámba is tehetném, de én inkább elkérném, tisztességesen. Szerintetek ciki?? Ha elkérem nekem adják??

Szinte semmit nem tudok németül, szóval érdekesen csacsognám el. 20/L

2013. febr. 4. 23:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Próbáld megkérdezni udvariasan - és azt is mondd, hogy fizetnél is érte - max nem sikerül
2013. febr. 5. 01:26
 12/18 anonim válasza:
64%

Épp, mintha magamat olvasnám! :-)

Én is pohár mániás vagyok! Én itt M.o.-on is több étteremben kértem már poharat, mindenhol aranyosnak találták a dolgot, és még sehol sem fizettem. Sőt egy helyen, jött a pincér és mondta, hogy van hasonló pohár, mint ami nekem tetszik, csak egyel kisebb méretben, ad olyat is, ha szeretném! És ismétlem : Magyarországon!!!

(Azért megjegyzem, előfordult, hogy én is a táskámba csempésztem egy-két buliban, nem vagyok rá büszke, de nem is tagadom! Egyébként ez a vendéglátásban fogyó eszköz, általában a legtöbbet ajándékba kapják italok mellé, így ez nem jelent nagy kiesést nekik!

Szerintem a fentebb segítségül szolgáló szöveggel bátran próbálkozz be! :-)

Majd írd meg, mi történt!

2013. febr. 5. 07:08
 13/18 A kérdező kommentje:
Most megy pizzázni :)
2013. febr. 5. 11:50
 14/18 A kérdező kommentje:

Na az a nagy helyzet, rendeltem colát + a megszokott dönerem, megittam, megettük, párom elvonult.

A főnök úrhoz, léptem, a papíromat itthon hagytam sajnos, így én mutogattam el hogy gratis, suvenir, egyebek, a pohárt amiből ittam kivette a kezemből, akkor azt hittem hogy még sincs nyert ügyem, na aztán hozott nekem egy teljesen tisztát.

Velem madarat lehetett volna fogatni a boldogságtól. :)))

2013. febr. 6. 06:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

:)) Gratula az újdonsült poharadhoz:)

A lényeg, hogy megértették;)

Amúgy hogy néz ki ez a pohár, hogy ennyire nagyon bejött neked?

2013. febr. 6. 11:50
 16/18 anonim válasza:

Éljen!! :))

Fotót a pohárról!

2013. febr. 6. 15:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Dejó ,akkor tulajdonképpen ez az egész kérdezz felelek itt felesleges volt az én eröfeszitéseimröl nem is beszélve.Ejnye !
2013. febr. 6. 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:
ez vicces és aranyos :D
2013. febr. 11. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!