Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van ennyi troll manapság?

Miért van ennyi troll manapság?

Figyelt kérdés
2013. febr. 4. 18:08
1 2
 11/13 anonim válasza:

Jah, téged nem érdekel a wikip. valószínű azért vagy ilyen tahó, kultúra 0.

MI van akkor ha privátban küldte a linket? Ha már annyi eszed sincs , hogy tudd mit neveznek manapság trollnak, akkor inkább hálásan csóváld a farkad, hogy valaki hajlandó volt megmutatni. De ha nem tudsz olvasni az más. Akkor meg van bocsájtva ;)

2013. febr. 4. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Neked meg mi bajod kedves utolsó? Javíts ki ha tévedek, de sztem te nem vagy isten, hogy mindent láss és tudd ki vagyok. És képzeld el te idióta, az emberek egyéniségek, innentől kezdve egyéntől függően különböző véleményük és elképzelésük lehet a "trollkodásról". Én erre gondoltam, amikor - uram bocsá' - megkérdeztem mi is az a troll. Tudod itt én voltam eddig az egyetlen értelmes, mert én az okokat keresem, nekem kellenek a dolgok alapjai. Mivel a kérdezőt nem tartottam személytelen gépnek, gondoltam van saját véleménye, vagy legalább saját szavvak el tudja mondani amit akar. Wikipédiát pedig akkor olvasok amikor érdekel, nem akkor amikor mások a képembe csapják. Erről ennyit.
2013. febr. 4. 21:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Mert az RTL kettő.
2013. febr. 9. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!