Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan éltek? Milyen egy...

Hogyan éltek? Milyen egy napotok és a hétvége?

Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 14:56
 1/6 anonim ***** válasza:

nem valami élménydúsan :D

hétköznap suliba vagyok,miután hazajövök,kokockulok egy kicsit a gép előtt :P aztán eszek, mostmég nem nagyon van házink+tanulni való ,de ha lenne akkor ezután tanulnék,aztán találkoznék barátommal (de nem minden nap),aztán punnyadnék...már este is van :D tv,fürdés,fekvés,alvás...

hétvége az más...péneteken vagy én megyek át barátomhoz (másik város) olyankor az ő barátaival vagyunk,péntek-szombat ,meg kocsmázgatunk,ha van koncert akkor az :P...

de ha nem én megyek akkor ő jön pénteken ,olyankor az én barátnőimmel vagyunk vagy péntek vagy szombat vagy mind2 :) és vagy kiülünk a parkba iszogatni vagy beülünk valahova meg ilyesmi :)

aztán az egész elölről -.- :D

2009. szept. 3. 16:27
 2/6 anonim ***** válasza:
unalmaaaaas
2009. szept. 5. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
szar
2009. szept. 5. 12:11
 4/6 anonim ***** válasza:

hát általában kellemesen telnek a napjaim! 21 éves srác vagyok, és most lettem munkanélküli, ami nem nagy gond egyelőre, mert a szüleimen elélősködhetek még 1-2 hónapig, de azért futkosok az állások után ! egy átlagos napom unalmas

de azok a napok, amikor nap végén beszívok a haverokkal, sokkal kellemesebbnek tűnnek :D oh, igen , ma is egy olyan nap vár rám ! kinézek a srácokhoz, összedobjuk, amink van, berendelünk egy csomó füvet és beszívunk ! már érzem is az orromban az illatát :D

szóval kellemesen telnek napjaim , köszönöm kérdésed :D

2009. szept. 5. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
nincs pénzem tehát unalmasan
2009. szept. 5. 17:06
 6/6 anonim ***** válasza:
unalmas. szar.
2009. szept. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!