Hogyan tudom csütörtökig eltörni a kezem? (buta válaszoat inkább ne. )
Figyelt kérdés
2013. jan. 29. 17:01
2/9 A kérdező kommentje:
hosszú lenne leírni..személyes dolgok miatt.:D
2013. jan. 29. 17:08
3/9 anonim válasza:
Jó csak azért kérdeztem,hátha tudunk segíteni,hátha valami olyan dolog áll a háttérben amihez kéz törésen kívül van valami jobb,egyszerűbb,fájdalommentesebb megoldás :)
Ám egyik lány az iskolában neki futott tornaórán a bordás falnak (azt hiszem ez a neve) és eltörött a keze.
4/9 A kérdező kommentje:
addig sajnos nem leszek tesiteremben..vagy esetleg valahogy nagyon meghúzni vagy valami hasonló?:D
2013. jan. 29. 17:15
5/9 anonim válasza:
Raksz rá egy törölközőt, és megkérsz egy segítőkész barátot, vagy esetleg ellenséget, hogy izomból vágjon rá mondjuk méta ütővel. Elmész dokihoz, és letudjátok úgy, hogy elestél biciklivel. Vagy jelen helyzetben elcsúsztál a jégen. xDD
6/9 anonim válasza:
hát nekem 2 hete eltört a kezem hidd el nem egy jó érzés és nekem meg is kellett műteni ugyhogy szerintem ez nem vicc .ha el is töröd lehet hogy nagyobb baj is történhet .amúgy én szekrényugrásnál ráestem és hát eltört
7/9 anonim válasza:
a személyes dolgon azt érted hog mazohista vagy?
8/9 anonim válasza:
Én tegnap mentem neki a bordás falnak ne tud meg hogy fájt pedig nem is tört el csak majdnem de ha a zuzódás ennyire fáj akkor nem ajánlom a törést mert elég fájdalmas lehet. Amúgy így most be van fáslizva és mindenki azt hitte hogy eltört sztem elég ha felkötöd és befáslizod és úgy néz ki mintha eltört volna. De a legjobb az egészben az hogy mivel meg van zúzódva nem kell 2 hétig tesiznem.
9/9 anonim válasza:
Idegesítsen fel valaki nagyon-nagyon :) És verd tiszta erőről,ököllel egy kemény falat.Tuti el fog törni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!