Mit tegyek, hogy megértsen?
Figyelt kérdés
8-dikos vagyok és anyukám be akarja biztosítani a jövőmet. Ez nagyon rendes tőle örülök neki h segít de néha már eltúlozza és hajthatatlan. Nyár végén előált azzal, hogy nem találkozgathatok a barátaimmal se a pasimmal mert, hogy tanuljak és, hogy csak hétvégén is egyik nap fog kiengedni. Nem vagyok rossz tanuló sőt kifejezetten büszek vagyok arra amit eddig elértem. 4,5 volt tavaly az átlagom. Bármikor kérem tőle, hogy engedjen ki egy órácskára nemet mond és feldühít.. nem tudja megérteni, hogy nekem szükségem van a lazításra... 1 óra pedig nem olyan sok.. és csak akkor kérem tőle hogyha már mindent megtanultam és bepakoltam másnapra. Mit tegyek, hogy megértsen?2009. szept. 2. 14:43
1/4 Giovanni válasza:
ugyan ezt amit le írtál mondd el neki!
2/4 anonim válasza:
szerintem egyszerűen csak félt. ülj le vele.beszélgessetek.Biztos meg fog érteni ha neked csak a jót akarja(mert ugye ez alap?!!!) Mondd el neki mindazt amit itt leírtál és hogy szereted stb.. de neked is vannak barétaid akikkel tartani kell a kapcsolatot mert minnél kevesebbet vagy velük ők eltávolodnak tőled stb..
amugy apukád se enged ki?
Meg pár órácska nem mehet a tanulás rovására.
3/4 anonim válasza:
Hát beszélj vele. Ha már olyan nagy vagy, hogy pasid van meg minden, akkor egy komolyabb beszélgetés is simán fog menni. Érvekkel állj elő, ne legyél nagyon akaratos, ne hisztizz, mint a gyerekek. Ha jól használod a szavakat, akkor meg fogja érteni.
4/4 A kérdező kommentje:
Apukám jóval elngedékenyebb, de sajnos ő nem szól bele mert anyu mindíg megharagszik rá, hogyha ellene van...
2009. szept. 2. 15:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!