Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek hogy megértsen?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy megértsen? Férreérti! Hogy magyaráttam el neki?

Figyelt kérdés
Van egy haverom akit bagyon bírok mert megért meg minden és webcameráztam vele és a barátom látta és férreértette. Azthiszi hogy kavarok mással msn-n de nemigaz! Én imádom a parátomat és nem csalnám meg senki miatt! Hogy mondjam el neki hogy kicsit szebben bánnyom velem?
2011. márc. 21. 22:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenekelőtt helyes nyelvtannal.

Amúgy meg... mondd el neki hogy nincs semmi, de nem érted miért féltékeny...

2011. márc. 21. 22:05
 2/5 anonim ***** válasza:

Inkabb te banj szebben a baratoddal! En olyan balhet csapnek, ha a pasimat webcam-ozason kapnak egy masik novel, hogy azt megemlegetne.

Ilyesminek nincs helye egy kapcsolatban! Te mit ereznel ellenkezo esetben?

26/N

3/5 anonim ***** válasza:
ez atól függ mitcsináltál webcamerán és mit látott am nem gáz áj elé és modn el neki h haverok vagytok és mutasd meg miket irkáltok ha haverok vagytok nem hiszem h lenne olyan... tököscsajszivagy hajrá:D (15/L)
 4/5 anonim ***** válasza:
Kérd meg, hogy adjon helyesirási leckéket, bár, ha Ő is igy ir, akkor neki is vennie kell párat.Ezt tudom tanácsolni
 5/5 A kérdező kommentje:
bocsánat az írásom miatt csak kicsit ideges voltam :/ amúgy meg csak az arcunk volt benne a webcamba és nem hiszi el ,hogy csak haverok vagyunk. És ilyenkor jövök rá hogy mennyire bízik bennem :/
2011. márc. 21. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!