Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Fiúk! Titeket zavar, ha egy...

Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány kosarazik és laza?

Figyelt kérdés
Nem a legnőiesebb sport,de szeretném elkezdeni. Zavaró? A laza alatt azt értem, hogy nem valami elegáns, a beszédstílusa is más és úgy öltözködik. Nem terepmintásan, hanem pl. deszkás cipő, laza pulcsik stb.. Ezt azért kérdezem, mert nem valami nőies dolgok. Ja és a kosárlabdától nem lennék túl izmos egy idő után? Mert az még zavaróbb lehet...
2013. jan. 27. 21:27
 1/5 anonim válasza:
Mennyi idős vagy?
2013. jan. 27. 22:00
 2/5 A kérdező kommentje:
14.
2013. jan. 27. 23:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna nekem amúgy is azt mondják hogy kosarasnak való az alkatom
2013. jan. 28. 18:19
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Én kézilabdázok. Amikor elkezdtem, én is ilyeneken gondolkodtam. Hogy nem leszek-e túl izmos. De erre egyszerű a válasz. Hiszen csak egy ideig erősödsz, aztán már csak tartod azt az erősséget. Csak akkor lehetsz túl izmos, ha éveken át azzal foglalkozol: pl. reggel-este megcsinálsz 100-100 felülést, meg 200 fekvőtámaszt. És persze ezeket még havonta növelni kell. És futnod is kell egy csomót Tehát, ha egész nap csak sportolnál, akkor lenne esélyed csúnyán izmosnak lenni.

Úgyhogy nyugi: NEM LESZEL TÚL IZMOS! :D

És ha van egy pasi, aki bejön, akkor az úgy fogadjon el téged, amilyen vagy. Ne akarjon megváltoztatni, te pedig, ha így jól érzed magad, ne törődj ezzel. És egyébként vannak olyan fiúk, akiknek pl. csak az ilyen csajok jönnek be. És örülj, hogy nincs rajtad 5 kiló smink, műszempilla, póthaj, meg az ilyen dolgok...

Légy büszke magadra, sportolj nyugodtan, mert az egészséges, és ha neked az öltözködésed tetszik, akkor másnak nem is számít a véleménye... HAJRÁ! :)

2013. jan. 28. 19:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítséget! :)
2013. jan. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!