Öngyilkos legyek?
Figyelt kérdés
Meleg vagyok, de senki sem ért meg. Próbáltam megváltozni, nagyon sok mindent kipróbáltam, de semmi sem használt. Úgy érzem emberileg nem érek semmit, egy selejt vagyok, nem kellek én ebbe a világba. úgy érzem ennek véget kell vetni, az életemmel együtt.2013. jan. 26. 20:54
11/20 homo ludensz válasza:
Figyelj! Én nem vagyok meleg de a mindennapok mércéin mérve sem több sem kevesebb nem vagyok ez miatt. Mondjuk jön hozzám egy szakember csempét felrakni vagy tv-t javítani és mestere a szakmájának akkor tőlem még ha tudok is a szex. hovatartozásáról örülök hogy elvállalta a munkát. Az hogy a szabadidejében kihez s mihez vonzódik az az ő magánügye. Ember legyen a szó nemes értelmében és nekem kell megköszönni hogy ismerhetem.
12/20 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=dy3-h0s-Hp4
Ne legyél öngyilkos ne dobd el magadtól az életet sokkal többet érsz mint gondolod
13/20 anonim válasza:
Ha öngyilkos akarsz lenni, akkor előtte intézd el azokat, akik miatt ilyen helyzetbe kerültél.
Vegyél revánsot.
Mivel meg akarsz halni, így a törvények már nem vonatkoznak rád.
Azt csinálsz velük, amit akarsz.
14/20 anonim válasza:
Legyél jó ember, becsületes, rendes, megértő, dolgos stb. – és ezen a paramétereden, mivel nem tudsz, ne akarj változtatni. Éppen ezért, a fentiek mellett, ne érdekeljen, hogy erről az egy dologról mi a véleménye másoknak. Ha így teszel, hamarosan megértik, hogy értékes ember vagy, amiből ők is profitálhatnak, és abbahagyják a gyűlölködést.
15/20 anonim válasza:
Az utolsó két mondatodat átérzem. Nincsenek barátaim, pedig nem vagyok bunkó senkivel, inkább igyekszem mindenkinek segíteni, amit sokszor ki is használnak. De ez van, megtanulok egyedül lenni. :) Fel a fejjel, remélem, hogy Neked lesz még sokkal jobb is! :)
16/20 anonim válasza:
Szia
nekem semmi bajom a melegekkel, de azt nem tudom tolerálni, ha két ugyanolyan nemű nyilvánosan smárol, egyebek. Persze ezt nem rád értettem, nem ismerlek, de ilyet szerintem ne csinálj, mert ezt nem bírják.
ÉS SEMMIKÉPPEN NE ÖLD MEG MAGAD. Mert biztosan megbánnád. Még ékszer. Ezzel foglalkozz!
17/20 anonim válasza:
"ÉS SEMMIKÉPPEN NE ÖLD MEG MAGAD. Mert biztosan megbánnád"
:D::yaa.sA:SDA:??
18/20 anonim válasza:
Bizonnyal úgy értette, hogy amikor még tudatánál van, de már nem tudja visszacsinálni, akkor megbánná.
19/20 anonim válasza:
Nézd, kölyök, van itt valami. Utálom a homokosokat, de az öngyilkosságot még jobban utálom. Lehet, hogy tele vagyok előítéletekkel, és utállak is titeket, de most valamiért mégis azt mondom, hogy rohadtul ne kösd fel magad, mert azzal csak magadnak ártasz. Én is unom ezt a rohadt életet, de mégsem ölöm meg magam.
20/20 anonim válasza:
Isten nem itel meg semmilyen embert, isten maga a homoszexualitast iteliel!! Sajnos a mai vilagban egyre jobban kezdik elfogadni a homoszexualitast, ami nem jo!! Nem veled van a baj!! Ertekes vagy isten szemeben ugy mint mindenki, de kuzdj es ne hagyd abba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!