Ha valaki letilt facebookon, akkor semmit sem látok róla?
Figyelt kérdés
Ha valaki letilt facebookon, hogy ne találjam meg, akkor mind a hozzászólásait(egy képhez), mind a lájkjok között is eltűnik számomra?
Ha nekem van egy közös ismerősöm vele és ennek a közös ismerősnek vannak fényképei feltöltve amin bevan jelölve, akkor azokat sem látom?
2013. jan. 26. 13:16
2/3 anonim válasza:
Nem fogod látni egy adott képhez pl. a hozzászólásait, se a kedveléseit, de azt a képet, amin meg van jelölve, és nem Ő töltötte fel, azt látni fogod, csak a jelölésnél a nevére nem tudsz majd rákattintani.
3/3 anonim válasza:
Semmit sem látsz róla.Nem tudod megkeresni a profilját a facen,nem látod semmi tevékenységét lájk,megosztás stb.Ami marad az üzenetváltások,már ha irkáltatok előtte egymásnak.Viszont ha előtte képeken megjelölted akkor azok nála megmaradnak (már ha nem törli ki őket).Amig ő fel nem old,nem látod ezeket a dolgokat.Ez tuti igy van,mert épp ebben a helyzetben vagyok az ex barátnőmmel,letiltott de viszont benéztem a profiljába(más profilból).A megjelölt képeid is csak úgy láthatod ha azt az ő adatvédelmi beállitásai lehetővé teszik.És hiába vannak közös ismerőseitek,akkor sem látsz semmit sem belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!