Segítene valaki? meg akarnak verni. Lány vagyok
Figyelt kérdés
beszoltam egy lánynak és ő annyira komolyan vette hogy elkezdett fenyegetőzni és meg akar verni, ma a suli elött várt mondták a barátnőim. szerencsére nem találkoztam vele..de kezdek picit félni.valaki ötlet?2013. jan. 24. 16:25
1/3 anonim válasza:
tanács: Ezután ne szólj be senkinek, mert neked is csak a szád nagy, és utána félsz a következményektől.:)
De ő is hülye, hogy verekedéssel oldja meg.
szerezz egy fiú testőrt, vagy barátnőiddel együtt menj haza.
2/3 tiburtius válasza:
szeretnêk segíteni, csak pszichológia az egész. amúgy mit szóltál ve neki?: Egyszer velem is fordult elõ hasonló helyzet. A másik fél folyton le akarta bokszolni annyíra megijedtem amikorb már hatodszorra akarta lebokszolni hogy ijedtemben földhöz vágtam. annyiban maradt. A lényeg hogy szerintem õ se akarja az összes további napját arra szânni hogy téged várjon.
3/3 anonim válasza:
máskor ne szólogass be se neki se másnak.a suliban ne legyél egyedül..mindig legyenek a barátnőid a közeledben..szerintem úgy nem mer bántani. ha ez nem válna be szólj egy tanárnak,vagy a szüleidnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!