Tényleg, jogosan ennyire meglepő ha egy csendesebb lány visszaszól? (lent)
Röviden:15 éves lány vagyok,decemberben töltöttem(8.-os)ebbe az évben jöttem új suliba.Elég sokat szóltak be meg ilyenek de én meg nem nagyon szóltam vissza.Egyik osztálytársam ki írta facebookon hogy valaki adja meg a házit és én adtam meg.Másik osztálytársam(legyen XY)oda írta hogy szép pár vagytok.:D Én meg írtam hogy hülye :D(de csak viccből,amit ő is tud)meg hogy persze,csakis.XD
Erre XY:Te lehülyéztél engem? Az komoly XD Ez már 2-3 napja volt de azóta se nagyon tudta elhinni...Ez tényleg ennyire meglepő és felfoghatatlan? XD
Lehet, hogy csak hülyéskedik.. Az hogy lehülyézted, még nem számít akkora beszólásnak. Inkább csak mondogatja, esetleg idegesíteni akar vele..
Vagy hülyézd le még egyszer, és ha megint ez a reakciója akkor tényleg meglepődött rajta..XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!