Hogyan írjak naplót? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Hello.Szeretnék egy naplót írni csak nem igazán tudok hozzákezdeni.Már sokszor kezdtem naplót de egy idő után nem írok bele mert megunom, mivel semmi sem történik azon kívül hogy suliba járok.Arra is gondoltam hogy kezdem így:"Kedves Lili!" és aztán mikor idősebb leszek elolvasom. De arra is gondolta hogy leírom a sulival és az élettel kapcsolatos megfigyeléseimet, hogy aztán az öcsém elolvassa mikor nagyobb lesz. De ez azért nem jó mert én lány vagyok, ő meg fiú. Segítsetek.2013. jan. 21. 15:44
1/7 anonim válasza:
Ha nem akarod, ne írj. Ez ilyen egyszerű. Ha a testvérednek akarsz segíteni, majd szóban megbeszélitek, amikor neki kell a segítség. Nekem is van egy naplószerűségem, leginkább ahhoz hasonl1t, és hát... Elég ritkán írok bele. Az ilyent szerintem nem kell erőltetni.
2/7 A kérdező kommentje:
Hát én szeretnék írni csak nincs ötletem hogy mit írhatnák bele. :/
2013. jan. 21. 16:14
3/7 anonim válasza:
Ha nem csinálsz sulin kívül semmit, hát csinálj, járj el valahova.. így jó élményeket szerzel, amiket beleírhatsz.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Még azt kérdethetném, hogy hogyan tegyem színessé és széppé? :)
2013. jan. 21. 16:51
5/7 anonim válasza:
legy KREATIV! otletelj. ez nem jo ugy, hogy mas mondja meg.
6/7 anonim válasza:
színes filctoll, vagy csillogós tollakkal ráfirkálsz valamit, az nagyon széppé tudja tenni, esetleg matricákat tegyél rá, stb :)
7/7 anonim válasza:
Ne olyan legyen mint amit ezer tündér hányta össze!!! Attól függ milyen a stílusod. Csak rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!