Suliba akarok járni. Normális vagyok?
Figyelt kérdés
Magántanuló leszek jövőre, utána megyek középiskolába, de ez az év érzem, hogy rémes lesz társaság nélkül, unalmasan, siváran. Csak nem tanulhatok 10 hónapon keresztül folyamatosan, de akkor mégis mit kezdjek magammal? Hogy bírjam ki? Mások azért panaszkodnak, mert járni kell, én meg sírok a suli után... Tök hülye vagyok?2009. aug. 30. 21:46
1/4 anonim válasza:
hát,én mit meg nem adnék magántanulásért.Mondjuk én alapból nem vagyok társasági típus,nincs barátom.Cserélünk?:P
2/4 anonim válasza:
Nem vagy hülye, én is beleőrülnék a helyedben. Hiszen mindenki másnak zajlik az élete, amíg te otthon ülsz és tanulsz. Nem tudom, hogy bírd ki, de megnyugtatlak, teljesen normális vagy.
3/4 anonim válasza:
Inkább mentem volna magántanulónak. Utáltam a sulit, meg azt a társaságot. Meg egyébként, mindenféle társaságot utálok. Na mindegy, nem vagyunk egyformák, te olyan vagy akinek kell a társaság, ez teljesen normális.
4/4 anonim válasza:
Nem vagy bolond. Én voltam magántanuló, eleinte örültem neki mert megszabadultam az osztályomtól(állandóan terrorizáltak) de egy idő után magányos... Viszont ki lehet bírni. Azt tanácsolom, hogy ne zárkózz be! Sokat sétálj, találkozz a barátaiddal, minden nap legalább 1 órát legyél távol otthontól és csinálj valami jót és meglátod nem lesz olyan szörnyű.(: De ha bármi kérdésed van írj egy privát mailt és igyekszem segíteni..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!