Lenne rá igény?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy csinálnék a Neon Blogzónán (azt ismerem, ott van a tobbi blogom is) egy főzős blogot. Mivel a kortársaim (tizenévesek) közül nagyon kevesen tudnak főzni, nekem pedig van egy csodálatos nagyim, aki megtanított, felvetődött bennem az ötlet, hogy csinálnék egy blogot, ahol saját készítésű videókban megmutatnék mindent az alapoktól (pl. rántás, palacsinta, stb.) kezdve, elmagyarázva, hogy mit miért éshogyan kell csinálni, hogy azok is megtanulhassanak főzni, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, mint én. Szerintetek lenne rá igény?
15/L
2013. jan. 19. 20:09
11/13 anonim válasza:
Engem is érdekelne! :)
Jó ötlet egyébként, és legalább hasznosan töltöd az idődet, mindenképp csak hasznodra válhat szerintem, na meg másoknak is! :D
12/13 anonim válasza:
Ha jól csinálnád,akkor nagyon nagy igény lenne rá.Még engem is érdekelne:)
13/13 anonim válasza:
Ha kész lesz a blog, feltétlenül linkeld be ide! :D :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!