Lenne rá igény?
Arra gondoltam, hogy csinálnék a Neon Blogzónán (azt ismerem, ott van a tobbi blogom is) egy főzős blogot. Mivel a kortársaim (tizenévesek) közül nagyon kevesen tudnak főzni, nekem pedig van egy csodálatos nagyim, aki megtanított, felvetődött bennem az ötlet, hogy csinálnék egy blogot, ahol saját készítésű videókban megmutatnék mindent az alapoktól (pl. rántás, palacsinta, stb.) kezdve, elmagyarázva, hogy mit miért éshogyan kell csinálni, hogy azok is megtanulhassanak főzni, akik nincsenek olyan szerencsés helyzetben, mint én. Szerintetek lenne rá igény?
15/L
fúú, ennek nagyon örülök :):)
írok majd egy privit, ha elindul:D
Lenne! Én egy 22 éves srác vagyok, alapszinten szoktam néha ténykedni a konyhában, de sokszor jól jönne, ha tényleg egy videóban látnám, hogy a sütés-főzés egyes fázisaiban hogy is kell kinéznie az ételnek. Egy kép nem mindig elég...
Szóval engem például érdekelne :)
Szerintem nagyon jó ötlet, szabadidő eltöltésére kiváló, és még kamera előtti szereplést is megtanulod. Lehet lesznek kezdetben kritikák, de fogd fel őket konstruktívnak és ne vedd magadra, ha sértőek! :)
Ajánlom a CHOW youtube csatornáját ötletmerítésnek.
jujj, ennek most nagyon örülök!!!:):)
nem vagyok vérprofi, azt hozzá kell tennem, de mivel a 20 éves nővérem másik városban egyetemista és eléggé megszenvedte, míg megtanult főzni, én meg holnap leteszem a nyelvvizsgát és akkor időm, mint a tenger, gondoltam, bele kellene fogni. lesz egy saját YouTube csatornám is, de akarok egy blogot csinálni, mert rájöttem, hogy egy ilyen helyen, mint a Blogzóna, nem csak anonim módon lehet meglenni, az arcomat felvállalom, miért is ne? lesz majd egy kis humoros körítés, minden videónak lesz egy saját története és nagyon örülök, hogy érdekel titeket! írok majd nektek, ha kész lesz a blog és a csatorna is:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!