Nyáron leszek 16 szeretnék diákmunkában masszírozni szerintetek lehetséges?
Figyelt kérdés
Masszőrnek készülök de még messze vagyok tőle viszont az anyagi helyzetünk katasztrofális vállalhatok diákmunkát???????????????????????????2012. máj. 7. 22:31
2/4 Keni26 válasza:
nyari munkat sztem vallalhatsz, en a kinetoterapiat elvegeztem s most a testneveles sportot, csinalom ,de ha talalsz egy helyet nyarara, lehet nyugodtan, ha van ismeretseg. de ne ugy csinalj h ujsag meg ilyen olyan hirdetes mert felhivnak s meghiszik h erotikus masszazst csinalnal. inkabb kerdezoskodj strandokon. stb.
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget :)) újságra nem is gondoltam :))
2012. máj. 8. 15:26
4/4 anonim válasza:
Szia!
Így semmiképp sem ajánlom. Természetesen az érintés és nagyon jó és egészséges dolog, de azért egy rövidebb, szakmailag elismert képzés után több ember fog felkeresni, és legálisan tudod hirdetni a tevékenységed is. Ha érdekel ilyen tanfolyam, reális áron szívesen segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!