Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ki mersz menni a sötétben...

Ki mersz menni a sötétben éjjel pisilni?

Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 02:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
88%

én csak úgy,ha felkapocsolok minden villanyt és a telomon megy a zene ameddig pisilek.

Ez engemn megnyugtat:)

Szerintetek beteges?=|

2009. szept. 9. 20:57
 22/29 anonim ***** válasza:
81%
Nem, mert a zenehallgatás "egészséges" (érzelmeket válthat ki az emberből és ez jó).
2009. szept. 10. 18:08
 23/29 anonim válasza:
76%
Hát nem igazán, nagyon félős vagyok, de néha muszáj, például ha betétet kell cserélnem. :S Ekkor azt mondogatom magamnak hogy mindjárt túl leszek az egészen, minden villanyt felkapcsolok és turbó sebességre kapcsolok. :)
2009. nov. 1. 18:22
 24/29 anonim ***** válasza:
88%
Persze, ilyenkor örülök, hogy nem kinti pottyantósunk van, a kert végében. Na oda nem mernék!
2010. márc. 15. 20:30
 25/29 anonim válasza:
80%

Egyszer sátor táboroztunk, én és a bátyám haverjai.4 személyes sátorban 6-en voltunk. Úgy aludtunk mindt a szardíniák.Nagyon kelett pisilnem este muszáj volt kimennem.

Egy póló és egy bugyi volt rajtam,nagyon féltem hogy valaki elkap.Mivel sűrűn voltak a sátrak a mellettünk lévő sátornál guggoltam le, háttal a sátornak.Leguggoltam nagy terpeszbe, folyamatosan tekintgettem körbe ,a bugyit csak félrehúztam,a pólót a popsimon félig fel,nehogy olyan legyen.De nagyon nehezen akart jönni.Amikor végeztem,lenéztem a puncimra,ki akartam jól csöpögtetni mert nem hoztam zsepit.Jól széthúztam hagy csöpögjön.Amikor lefelé néztem felfigyeltem egy piros pontszerű fényre a hátam mögött lévő sátor felöl jött.Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget.Csak másnap tünt fel hogy egy kb 40-es házaspár 2 gyerekkel ,épp a melettünk lévő sátor előtt kamerázik .A kamera elején világított egy piros fény.Nagyon ciki volt.

Edith

2010. jún. 30. 09:00
 26/29 anonim ***** válasza:
70%
Aha,pedig eddig rettegtem kimenni de most már valahogy túl tettem magamat rajta és ennek nagyon örülök nem kell visszatartsam reggelig :D
2010. júl. 18. 03:11
 27/29 anonim válasza:
78%

Én csak úgy megyek h minden villanyt feloltok,kapcsolok zenét és hipersebességre kapcsolok.

Lehet h ez már beteges? xD

2010. júl. 29. 04:37
 28/29 anonim válasza:
85%
Nem mindig merek a sötétben motoszkálni.
2010. aug. 16. 21:16
 29/29 anonim ***** válasza:
44%

de gyerekesek vagytok istenem(akinek nem inge ne vegye magára)

miértkéne félni?a legnagyob baj ami velem történt hogy bele rugtam a sötétben az ágy sarkába és be lilult a fél lábfejem.

2010. aug. 29. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!