Ki mersz menni a sötétben éjjel pisilni?
Figyelt kérdés
2009. aug. 30. 02:24
11/29 anonim válasza:
Hát ha kell inkább kimegyek mint bepisilek.Villanyt kell kapcsolni azt kész.
12/29 anonim válasza:
Nem... A tükör nem átjáró, hanem egy olyan üveg szerű anyag, amiről visszaverődik a képed... :D Amúgy jó hogy ki megyek... Bár én inkább lefekvés előtt szoktam menni, hogy ne kelljen felkelnek éjjel! :D
13/29 anonim válasza:
Ha otthon vagyok akkor ki. De volt már hogy erdő mellett sátoroztunk. Nah, akkor azért meggondoltam hogy kimenjek-e vagy ne, kitudja mi lapul a bokrok közt :D:D
14/29 anonim válasza:
én nem de amoikor màr nagyon muszàj akkor igen:S:D
15/29 anonim válasza:
Kimegyek.Az ágyam mellett felkapcsolom a kislámpát,aztán ahogy megyek az összes lámpát xD sztem ez beteges xD
Az összes lámpát ami a lakásban van felkapcsolom xD
16/L
16/29 anonim válasza:
Kimegyek csak futva és minden villanyt felkapcsolok:D
17/29 anonim válasza:
Simán kimegyek. Sőt, ha éjjel mászkálok, utálom is felkapcsolni a lámpát. :)
17/L
18/29 anonim válasza:
Isten ments!
Felkapcsolom az összes lámpát ami a WC felé visz.
20/29 anonim válasza:
Én kicsi lány korom óta minden éjjel kimegyek pisilni. Ma már 35vagyok. Ez van!
Viszont régen én is féltem, mert az emeleten aludtunk, és akkor még a fönti Wc még nem volt kész, így le kellett menni a földszintre. Mindig attól féltem, hogy majd valami elkapja a lábam hátúlról ...:) és úgy oldottam meg a gondomat, hogy mivel lámpa kapcsolót +még nem értem fel, hangosan éneketem! :) Nekem segített, és elmúlt a félelmem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!