Ki mersz menni a sötétben éjjel pisilni?
én nem :D:S:S:S:S
főleg hogy 2 tükör elött kell hozzá elmennem..és rossz szokásom hogy nyitva hagyom a wc-ajtót ijenkor de az egyik tükör pont a wc-vel szembe van xSSS
13/l
ha muszáj akkor kimászom,de nem örömmel.
16L
Nálatok nincs villany? XD
Amúgy néha én is úgy megyek ki, hogy nem kapcsolom fel a lámpát, de ez a ritkább eset :D
En is felek mert tukor van a furdonk elott...:D
Es ugye a tukor az a szellem vilag es a valo vilag kozti atjaro..
Ott jon at minden szellem es akarmikor meglathatok akarmit es az nem lenne a legjobb.
Ezert csinalom ugy hogy kinyitom az ajtot elfutok a furdohoz felkapcsolom a villanyt es mikor benntvok a furdoben akkor ott van 1 kisebb tukor abba belenezek meglatom az arcom es akkor mehet a yellow :D
persze hogy kimegyek. hogy izgalmasabbá tegyem, a villanyt se kapcsolom fel. Sőt! még a tükörbe is belenézek! :D ez már beteges? :D
14/L
Aha ki.
Egy lábassal a fejemen és egy nagy fakanállal a kezembe:S
Elemlámpa a másik kézbe,így ameddig kommandózok be is pisilek,tehát felesleges volt a szertartás,mivel már utközbe elintéztem,mehetek is vissza aludni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!