Mai viszonylatban kb mennyi lesz a nyugdíjam?
Figyelt kérdés
5 évig jártam középsikolába és 10 éves munkaviszonyom van jelenleg.32 éves vagyok és családi okok miatt csak 4 órás munkát tudok vállalni jó pár évig.2013. jan. 16. 19:04
1/3 anonim válasza:
Mire nyugdíjba mennél még a fogalmát is elfelejtik.
2/3 A kérdező kommentje:
Én is ezen agyalok...de mi lesz ha mégis számít...nem tudom mitévő legyek...Ugyan hány ember törődik ezzel a kérdéssel?
2013. jan. 17. 08:03
3/3 Baloghné Kovács Irén válasza:
előnyugdíjas voltam 56ezer Ft volt ,most elértem januárban a 62 évemet,mennyi lesz a nyugdíjam?A kötelező emelésként 59 ezer lett,de a nyugdíjam összege nem fog emelkedni,hiszen februárban is ugyanannyit kaptam! Nem módosítanak a nyugdíjkorhatár elérése miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!