Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehet bölcsen kezelni...

Hogyan lehet bölcsen kezelni a munkatársnőm gyerekes kiakadásait?

Figyelt kérdés

Alapból nagyon jóban vagyunk a munkatársnőmmel, de mostanában én is valamiért célpontjává váltam a gyerekes viselkedésének. Ha éppen ki van akadva:

-Nem hallja, ha mondok valamit.

-Megsértődik mindenfélén és aztán képes órákon át hozzánk se szólni és meredni a monitorra, mintha életek múlnának az egy pontra bámuláson.

-Halál komoly arcot vág. Egy dologra rájöttem, ő rendkívül önérzetes, és azt gondolja, hogy az ő feladatánál semmi sem fontosabb. Én is önérzetes vagyok, így ez engem zavar:D

Hogyan lehet ezt okosan kezelni?

A hangulat az irodában emiatt van hogy egy teljes napig szar, mert ő nem szól senkihez, csak duzzog ott magában, van hogy a fülhallgatót is feltolja a fejére, így tüntet ellenünk.

Én általában próbálok nem odafigyelni erre, de egy idő után felhúz, és morcos leszek. A beszélgetés vele olyankor szinte fájdalmas (a munka miatt muszáj), és nem lehet megbékíteni, csak ha eltelik egy nap, lehet vele ismét egyenlő félként beszélni. Aztán ott a rizikó, hogy az a napja is morcos lesz...

Hogyan lehet ezt lerendezni? Mit lehet neki mondani?

Bármire kiakad és azonnal tagad, ha bármiben ő lenne a hibás... azt nem mondhatom, hogy "hibás vagy, ne csináld ezt", no de nem is akarom. Csak békét akarok :)

2013. jan. 14. 17:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem értelek, a munkatársnöd munkaidöben dolgozik és ez szerinted gyerekes viselkedés?
2013. jan. 14. 17:29
 2/2 anonim ***** válasza:

A főnök utasításán kívül nem kell mindenre rögtön ugrani, reagálni.

- Nem biztos, hogy figyel, lehet el van merülve valamiben.

- vagy csak nem tudja mit válaszoljon

Ha számítógéppel dolgoztok, akkor nyilván a monitoron jelenik meg az, amivel foglalkozni kell, nem a te, vagy a többiek arán.

- Biztos megsértődik vagy csak te/ti gondoljátok ezt?

- Ha megsértődik, akkor kérdezd meg, hogy mi a baj, vagy azt, hogy megbántottad-e? Erre reagálnia kell, pláne, ha normális hangnem lett feltéve.

- Kérdezd meg egy óra múlva. Hagyd, hogy "emésszen".

"A hangulat az irodában emiatt van hogy egy teljes napig szar,..."

- Mi megy ott, traccsparti?

- Egy ember hogyan tudja elrontani a többiek kedvét, pláne azokét, akiknek amúgy semmi köze a dologhoz?

(ha Timivel fasírtban vagyok, attól még lehet ökörködni Jucival, Katival)

"...fülhallgatót is feltolja a fejére, így tüntet ellenünk. "

- pl.: zenét hallgatni így szoktak az emberek, vagy jobb lenne, ha rátok erőltetné azt?

" A beszélgetés vele olyankor szinte fájdalmas (a munka miatt muszáj), és nem lehet megbékíteni, csak ha eltelik egy nap, lehet vele ismét egyenlő félként beszélni. Aztán ott a rizikó, hogy az a napja is morcos lesz... "

- Szerintem mégsem vagytok olyan jóban, inkább felszínes kapcsolat.

2013. jan. 14. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!