Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Munkatársnőm kikészít! Mit...

Munkatársnőm kikészít! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nemrég vették fel őt is oda, (jó 10-15 évvel idősebb nálam) ahol én dolgozom, és sajnos mellém került. Eleinte nem is volt vele baj, elbeszélgettünk, de ahogy teltek a napok, egyre rosszabb lett. Úgy mondja nekem, hogy gyere ide, tedd már ezt ide, meg oda, és meg ha az egyik felettesem megkér arra, hogy menjek el a boltba, ő is mondja h neki is vegyek valamit, amivel nincs is gond, de mikor megveszem, meg se köszöni. És később vettem észre, hogy még a közös feletteseinkkel is így beszél, hogy gyere ide (mint a kutyának) azt hiszi, ő ott a király, pedig csak úgy megjegyezném, ő ott egy közmunkás... És mindemellett az a legrosszabb, hogy szinte az összes felettesünkkel barátok, és kedvelik (vagy csak mutatják). Nem tudom, mit tegyek, már a fejem is megfájdul néha tőle, nem tudom, mit képzel magáról. Bocsi, hogy hosszú lett!
2012. jún. 28. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez egy ilyen nyalis köcsög lehet.Nagyon tenyérbemászó stílus,én rühellem.Szerintem a legtöbb amit tehetsz,hogy nyilvánosság előtt egy ilyen bunkóságára megjegyzed,hogy nem így kellene,meg mit képzel.És ha szerencséd van,akkor elszégyelli magát és még melléd is állnak páran.Ha nincs,akkor lett egy haragosod,de akkor is jobb kimondani a dolgokat,mint magadba fojtani.Kisebbik rossz. Persze az ember mindenféle látható ok nélkül nem szívesen kezdeményez vitát,mert ki a francnak hiányzik az?De vannak esetek,amik sajnos megkövetelik az erélyességet.
2012. júl. 2. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
idegesítsd :) ha elküld a boltba hogy vegyél neki kiflit, akkor vegyél neki, de a legszárazabbat majd köpjél rá hogy nelegyenolyan száraz
2012. júl. 2. 20:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat! :) Utolsó, a tieden jót röhögtem, de sajnos arra nem lennék képes. :D

Hálistennek félúton kiderült, hogy nem csak engem idegesít. Most már nem hagyom magam, bár nagyon nem akarok konfliktust, de ezt se lehet bírni.

2012. júl. 4. 14:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Na,örülök,hogy elhatároztad magad! Egy emberrel kevesebb,aki magát őrli fel más tahósága miatt. :)
2012. júl. 4. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!