Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek jó bakancs érdemes...

Lycan00 kérdése:

Szerintetek jó bakancs érdemes megvenni?

Figyelt kérdés

[link]

Fontos nálam a vízhatlanság de nem nagyon bízok a gore és egyéb -tex-ekbe viszont a jahti jakt egy általam is ismert jó márka... Nemcsak nyári használatra kéne.. akinek már van ilyen vagy legalább látott legyen szíves leírni véleményét:)

2013. jan. 12. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Aha, Jahti Jakt, Fjällräven nem mellékesen mind a 2 k**** drága.

Én vadász vagyok, ez a szakmám, (tehát nem a felvágós újgazdag hobbi fajta) én Cat cipőt/bakancsot veszek. Tökéletes számomra, az erdőbe is.

Van egy 6 éves cipőm, jó, néhol már megfeslett a varrás, de egyébként semmi baja és rendszeren volt és van terepen is használva.

Ha eddig még nem tetted, akkor szerintem nézz szét a kifejezetten a munkás/katonai márkák között. Veszíteni nem veszítesz vele semmit.

Ha meg ez tetszik és úgy gondolod, hogy egy próbát megér, akkor vedd meg ezt.

2013. jan. 12. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Mitől fontos megjegyezni, hogy nem hobbivadász vagy? :)
2013. jan. 13. 08:36
 3/5 A kérdező kommentje:
A cat bakancsokkal az a bajom hogy mind alacsony szárú és nem túl vízhatlanok.. Ahol én használom ott nagyon fontos lenne a magas szár a lápos területek miatt.(Erdésznek tanulok:))
2013. jan. 13. 10:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Az előző bakancsom egy swat winx2-es volt 2 évet bírt abból talán 1-et volt vízhatlan nem ajánlom senkinek csak utcai körülmények közé. a mostani jelölt ez [link] Egy baj van vele rohadt drága...
2013. jan. 13. 10:58
 5/5 anonim ***** válasza:
egy sima gumicsizma, vagy horgászcsizma ami combig ér?
2013. jan. 13. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!