Miért lehetek ilyen hatással az emberekre?
Figyelt kérdés
Ha a boltban válogatok, egy idő után odajönnek hozzám az emberek, és ők is elkezdik nézegetni azt a dolgot, amit én. Megvárják, amíg eldöntöm, megveszem-e azt a dolgot, ha igen, akkor ők is belerakják a kosarukba, ha nem, és megyek tovább, akkor a tömeg is feloszlik. Olyan is szokott lenni, hogy megyek az úton, és hiába van még rajtam kívül vagy 50 ember az utcában, mindig odajönnek hozzám valamilyen kérdéssel. (Pl.: mikor indul a busz, hol lehet jegyet venni, hol van az utca, amit keresnek) Vagy csak simán elkezdenek beszélni hozzám a magánügyeikről, a gondjaikról.. Miért mindig engem találnak meg? Veletek is szokott ilyen lenni?2009. aug. 28. 15:24
1/5 anonim válasza:
Szokott hát... buszon mikor megyek akkor tuti engem kérdeznek meg hogy meddig megy, meg stb...
Egyszer mentem a városunk főterén aztán odajött egy csaj hogy "Nem kell egy Danone activia?" és akkor nyújtotta oda a joghurtot :D:D Pedig ott volt még kismillió másik ember is...
Az, hogy azt kezdik el nézegetni mint te, az a birka ösztön. Tudod, mondjuk van egymással szemben két virágárus, mindketten ugyanolyan virágot árulnak. De ha az egyiknél ott áll egy ember, és nézegeti a virágokat, közbe a másiknál senki nincs,akkor akik később jönnek, tuti hogy oda mennek először ahol áll valaki...
2/5 anonim válasza:
ez tényleg birka ösztön...:)mikor még én is meg húgom is otthon laktunk(már férjhez mentünk)és elmentünk vásárolni, nézelődni, az egész család, akkor tuti, hogy egy pár percen belül tömeg volt abban a boltban, butikban, ahova bementünk.Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy 5en vagyunk tesók, szóval 7 ember egy kis boltban már tömegnek számít, de a folyosóról mindig elkezdtek beszivárogni az emberek.Mindig mosolyogtunk, hogy adhatnának kedvezményt, mert ahova bementünk, ott nőtt a bolt forgalma:)Ja ugyan így a fagyizónál, stb stb...
3/5 A kérdező kommentje:
Persze, ha van egy kisebb csoport, akik bámulnak valamit, akkor engem is elkezd érdekelni, hogy mi lehet olyan izgalmas, na de ha csak egy ember ott áll és nézelődik? Azért néha ez elég bosszantó.. sosem tudhatom, mikor támadnak le újra :D
2009. aug. 28. 16:08
4/5 anonim válasza:
Lehet olyan a kisugárzásod, ami vonz másokat. Nem olyan rossz az. Nem? Vagy olyan eset vagy ha bedobunk egy téglát a tömegbe téged talál el tutira?
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem inkább a téglás dologról lehet szó, nem vagyok egy szerencsés alkat :/ :D.. A kisugárzásom ugyanis (szerintem) egyenlő a nullával, nem vagyok túl feltűnő jelenség.
2009. aug. 28. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!