Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hatással lenni az emberekre?...

Hatással lenni az emberekre? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés
Sokszor van úgy,hogy ha tudatosan rákoncentrálok akkor az emberek úgy kezdenek viselkedni,ahogy én szeretném. pl.: egyedül éreztem magam suliban,mert kicsit összevesztem az egyik bnőmmel és akkor egy másik barátnőmhöz mentem akit sajnos hanyagoltam mostanában (tudom nem szép dolog de így jött össze ), tudtam ,hogy egy kicsit neheztel is rám ez miatt és nem az a könnyen felejtő/könnyen feloldódó típus ,mégis ahogy a szemébe néztem és beszélni kezdtem vele egyre barátságosabb lett és minden szünetben velem volt (teljesen önszántából). Ilyesmi sűrűbben előfordul amióta tudatosan kezdtem koncentrálni a dologra. Vajon mi lehet ez? Megérzik az emberek a rezgést amit küldök vagy ilyesmi?
2009. máj. 17. 14:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó a kisugárzásod, és a tekinteted is sokat elárul. Nyílt vagy, és kedves, ezért ilyenek veled az emberek.
2009. máj. 17. 14:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Olvasd el a "Vonzás törvénye" c. könyvet! Pont erről szól!
2009. máj. 17. 14:46
 3/5 anonim ***** válasza:
szuper,csak mindig jóra használd képességei!
2009. máj. 18. 12:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! A könyvnek utánanézek, rosszra pedig sose használnék ilyesmit, nem vagyok az a fajta! :)
2009. máj. 18. 13:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Tanuld meg az emberek könnyen felejtenek. Nagy igazság és kellő tudással jól kilehet használni ezeket a tulajdonságokat az emberekben saját hasznodra!
2009. máj. 21. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!