Szerintetek lélektanilag milyen hatással van az emberekre az ha kimennek az utcára és minden hófehér a hótól?
Rám rossz hatással van. nem az jut eszembe,hogy milyen szép a táj. Hanem az,hogy mehetek havat lapátolni,járhatatlanok lesznek az utcák,ha majd olvad,minden csupa latyak és sár lesz.
Szívem szerint kihagynám a havazást.
azt nem tudom, hogy más emberekre milyen hatással van, csak azt hogy rám milyennel.
valamiféle túlcsordult, túlfokozott érzelmi hatással van rám a hó, azt hiszem. egyszerre leszek mérhetetlenül szomorú és boldog és kiváncsi és vidám és elkeseredett és félelemmel teli és magányos, szóval minden!. furcsa...de azt hiszem szeretem a havat!:)17/L
Rám hihetetlenül jó hatással van! :)
Mielőtt leesett az első hó, iszonyatosan depressziós voltam és ingerült, most meg sokkal jobb a hangulatom. (Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy én mindig nagy "hó-fan" voltam :DDD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!