Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan mondta?

Szerintetek jogosan mondta?

Figyelt kérdés

A buszon ülök, előlről a második ülében, és később felszállt egy eléggé kövér nő (nincs semmi bajom a kövérekkel), és amikor én le akartam szállni, gondoltam, nem megyek a tőlem 20 m-re lévő ajtóhoz, hanem elől szállok le, fölállok, és szólni akartam neki, hogy üljön oda a helyemre, de oda se figyelt, és egy aranyos idősebb néni segített neki szólni, és mikor mondtam neki, hogy legyen szíves átengedni, azt mondta, ott a hátsó ajtó, és az esernyőjét a székre tette, ahol öltem,és a mögöttem lévő emberekkel, akik még le akartak szállni, mehettem hátra.

Most komolyan, jogosan mondta?

2013. jan. 11. 12:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozzon a fene az ilyen parasztokkal... Bunkók ezek az utolsó hajszálukig
2013. jan. 11. 12:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Úgy tudom távolsági járatokon nem tilos elől leszállni .

Értetlen emberek mindig voltak és lesznek is .

A többi utassal is kiszúr,meg saját magával is ,mert később tud a busz elindulni .

2013. jan. 11. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!