Hol juthatnék elérhető áron sokkolóhoz vagy egyéb önvédelmi eszközhöz?
Figyelt kérdés
Budapesti vagyok, sokkolót szeretnék venni elérhető áron (10 000 Ft alatt). Hol tehetném ezt meg? Esetleg más hasonló áron kapható önvédelmi eszközt tudtok? Nem gázspray, paprika spray és társaira gondolok. Köszi.2009. aug. 28. 12:45
1/2 anonim válasza:
Piacon, pult alól. Csak mondom, hogy a sokkoló tartása nálunk illegális. Inkább fektess be egy gázpisztolyba, megéri.
2/2 A kérdező kommentje:
Pl. a Józsefvárosi piacon mennyi esélyem van szerezni?
Ajándékba lenne a barátomnak, nem tudok túl sokat költeni rá, nekem van sokkolóm egy ismerős által, nekem bevált és 6000 Ft-ért vettem, ezért gondoltam erre.
2009. aug. 28. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!