A sokkolóhoz kell fegyvertartási engedély?
Szerintem nincs rá fegyvertartási engedély, és illegális magadnál hordani, használni.
"Jelenleg Magyarországon az elektromos sokkoló közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek minősül, mely azt jelenti, hogy utcán viselni tilos, valamint kereskedelmi forgalomba sem kerülhet. Abban az esetben, ha ilyen eszközt találnak az embernél, elvileg szabálysértési eljárás alá vonják."
Ennek ellenére én is mindig magamnál hordom, mióta meg akartak késelni. Én 6000-ért vettem, többet ne adj érte, alkudj!!!
1. és 3. :
Hát azt hiszem ez eléggé lényegretörő válasz volt.
2. :
Én 4000-ért szerzem be, szóval ne aggódj emiatt. :)
Viszont köszönöm a hasznos választ mind a hármótoknak.
Nem a tartása(otthoni), hanem a viselése(közterületen) tiltott, mint a rugóskés, franciakés, boxer stb.
Jóindulatúan szólok, hogy tisztességes sokkoló 100e ft-nál kezdődik. Nehogy valami kínai piaci "villámot szóró" keltsen valakiben hamis biztonság érzetet, mert könnyen az alfelébe dugják, ami köztudottan kellemetlen érzés a biszexuálisok számára. Csaxólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!