Egy sörétest fegyvertartási engedély, töltény nélkül lehet otthona tartani csak dísznek?
csak ilyen egy csöves alapot szeretnék, a falra dísznek hogy lehet-e? Elkuldik-e postán, a futár megkérdezi hogy van-e engedélyem?
CSAK DISZNEK!!!
bunkok kíméljenek
valaszokat előre is köszönöm:)
értem köszönöm és az hogy hatástalanitva az mitjelent(mármint tudom hogy miaz hogy a fegyver hatástalanitva van)
csak azt hogy csinálják? kivesznek belole egy rugot?
nem erre vtam de köszi
hanem arra hogy ezt én megtudom-e csinálni hogy már azt a puskát hatástalanitottan veszem...
Vaterán: gyűjtemény- militária -hatástalanított fegyver.
Ezeknek a hatástalanításoknak meg kell felelnie egy jogszabálynak.Röviden leírom kb mi az,töltényűr dugózva,hegesztve,cső kalibernek megfelelően fúrva,tűzfal 45fokban köszörülve,ütőszeg levágva lehegesztve.Ezeket már visszaalakítani nem lehet éles lőfegyverré,de a hatástalanítás kívülről nem látszik a fegyveren,dísznek tökéletes.Remélem tudtam segíteni.Ha valamit nem tudsz inkább írj és segítek.Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!