Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Driver az alábbi eszközhöz?

Driver az alábbi eszközhöz?

Figyelt kérdés
ASRock G Pro (nem egy mai darab) alaplap van a gépemben, rajra integrált "SiS 900 Fast Ethernet Adapter (PHY: Realtek RTL8201/L/B)" hálózati kártya. Az XP simán felismeri. Win7-est telepítettem fel, de azzal nem működik és természetesen az XP-s meghajtóval sem. Napok óta keresgélek a neten meghajtót, de sehol sem találok. (Túl vagyok az ASRock, a SIS honlapján és még egy csomó egyéb más driver "lelőhelyen." Sikerült-e valakinek már ezt a konkrét problémát megoldania?
2010. szept. 26. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel nem csináltak hozzá Win7 kompatibilis drivert, így sajnos azon nem fog menni.
2010. szept. 26. 18:45
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

rámész oda alul a detection ra ,felinstallál egy Plugint és lefuttatja majd megkeresi a drivereket és letöltheted ingyen

Windows 7 en is működik ... :)

2010. szept. 26. 18:46
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a linket. Tényleg jó, mert amit én szoktam használni, az mind fizetős. Most már csak az a kérdés, hogy tudom Win7-ről aktiválni a linket, ha hálózati kártya meghajtó híján nem tudok kapcsolódni...DD
2010. szept. 26. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!